Chang Manchester United Tøj HubertEv
Når han talte om sagen efter spillet, sagde Ertugral, skal Benni også lære lidt. Han var en stor spiller, men han er nødt til at lære at opføre sig på siden. Der er en linje, hvorfor trak de en linje der? Han Atletico Madrid Trøje kommer ud af sin linje og kommer til min linje og spurgte, hvad jeg laver. Jeg ved ikke, hvad han laver, så jeg synes, han burde spørge sig selv. Den tyrkiskfødte hovedtræner fortsatte derefter med at forklare, hvad der skete efter spillet i tunnelen mellem de to hovedtræner. For mig, da jeg kom ud, ventede han på mig udenfor, og jeg har faktisk en stor respekt for ham, han Tottenham Hotspurs Trøje er (i) min mening en ung dreng, der har opnået det. Men efter spillet kom jeg ud af tunnelen, og han ville tale med mig, og jeg gik til ham og lyttede til ham.

MarshaShe billiga fotbollströjor DonteMcCu